LOGO2018lowres

Kennismaken

Alles begint met de juiste klik. Ik maak spontane, oprechte, kleurrijke en lichte foto’s. Ik regisseer niet (behalve natuurlijk tijdens jullie fotomoment met zijn tweeën) en laat alles zijn beloop gaan. Zo krijg je de meest spontane foto’s en de mooiste weerspiegeling van jullie dag.

Om mooie foto’s te kunnen maken is het belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt bij mij. Daarom vind ik het belangrijk om altijd eventjes kennis te maken. Jullie kunnen vertellen hoe de dag eruit gaat zien en ik laat wat trouwalbums zien, zodat jullie een goed beeld hebben van een complete reportage.

10900028 10152755497664143 2568386434775018650 o2
00026

Puntjes op de i

 

Ik ben graag goed voorbereid. Daarom spreken we een maand voor de bruiloft nog een keertje af om alle details van de bruiloft door te nemen. Tijdens dit gesprek bespreken we de definitieve planning, bespreken we alle belangrijke personen en momenten en kunnen jullie speciale wensen aangeven.

Er kan flink wat tijd zitten tussen het kennismakingsgesprek en het detailgesprek. In de tussentijd mag je natuurlijk altijd contact opnemen als je vragen hebt.

De grote dag

 

Eindelijk is het zover! Jullie trouwdag. Alle fotokaartjes zijn leeg, alle batterijen opgeladen en mijn fototas staat al klaar (die zet ik altijd de avond ervoor klaar, dan slaap ik beter). Vandaag kom ik jullie mooie trouwfoto’s maken!

Tijdens de dag maak ik foto’s van alles wat er gebeurd, maar ook van alle mooie details.

Bijna elk bruidspaar zegt tegen mij dat ze niet goed zijn in het ‘op de foto gaan’. Geen zorgen! Dat komt helemaal goed! Tijdens de fotosessie geef ik kleine opdrachtjes om jullie zo ontspannen en verliefd mogelijk op de foto te zetten. De mooie foto’s komen dan vanzelf.

00023
00025

Preview

 

De dag is voorbij gevlogen en natuurlijk zijn jullie super nieuwsgierig naar de foto’s. Binnen 3 dagen ontvang je alvast een aantal foto’s als preview.

De foto’s

 

Woehoe! Jullie zijn getrouwd! En ik heb heel veel foto’s gemaakt. Ik ga de foto’s uitzoeken, nakijken en her en der corrigeren op licht en kleur. Stiekem gaat hier veel tijd in zitten. Als de foto’s klaar zijn zet ik ze voor jullie op een usb. Je krijgt de foto’s in kleur en in zwartwit.

trouwreportage udenhout berkelenschot 035 e1560263089284
008 e1560264249981

Trouwalbum

Die mooie trouwfoto’s horen natuurlijk in een mooi trouwalbum. Ik heb een groot aanbod aan professionele trouwalbums. Je hebt de keuze uit verschillende materialen voor de kaft, een mooie bewaardoos en opdruk voor de kaft. Echte eye-catchers!

Ik stuur voordat het album gemaakt wordt eerst een pdf-je met de opmaak van het album. Dit mogen jullie van voor tot achter wijzigen zodat jullie favoriete trouwfoto’s in het album staan. Op het moment dat jullie de opmaak hebben goedgekeurd gaat het album naar de drukker. De levertijd is vanaf dat moment 6 weken.

LOGO2018lowres
Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola