LOGO2018lowres
 Trouwfotograaf Tilburg

Hoi! Ik ben Carola. Als trouwfotograaf maak ik spontane en liefdevolle foto’s. Ik ben geboren en getogen in Tilburg. Hierdoor ken ik alle mooie plekjes die Tilburg te bieden heeft, wat super handig is.

Met ruim 13 jaar ervaring als trouwfotograaf heb ik alles in huis wat nodig is om voor jullie de mooiste trouwfoto’s te maken.

Carola Fotograaf Tilburg

Mijn fotografie is te omschrijven als romantisch, spontaan en kleurrijk. Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk om jullie op de foto te zetten zoals jullie zijn. Geen ongemakkelijke poses, maar heerlijke ontspannen en gezellige foto’s. Tijdens jullie trouwdag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig voor het beste resultaat. Op deze manier kan ik de echte emoties vastleggen.

 

Trouwfotograaf Tilburg

“Er zaten zelfs foto’s tussen waarvan we niet eens wisten dat ze gemaakt waren!” – Sanne

Trouwfotograaf Tilburg

Carola is een super lieve vrouw met kennis van haar vak. Denkt goed mee en maakt prachtige foto’s! – Ilja

Dit ben ik

Ik ben Carola, 33 jaar en woon samen met mijn grote liefde en onze 2 zoontjes (0 en 4)  in Udenhout. Ik ben afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam met als afstudeerrichting fotografie. Tijdens mijn opleiding heb ik veel technische kennis opgedaan. Inmiddels fotografeer ik alweer 13 jaar en ben ik super blij dat ik hier mijn fulltime werk van heb kunnen maken.

Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk om mensen lekker te laten ontspannen op de foto zonder poespas of gekke poses. Alles is al mooi genoeg zoals het is. Tijdens het fotomoment geef ik kleine aanwijzingen/opdrachtjes om jullie lekker te laten ontspannen. De mooie foto’s komen dan vanzelf. De rest van de dag ben ik zoveel mogelijk aanwezig op de achtergrond. Ik observeer, kijk wat er gebeurd en maak daar foto’s van. Zo krijg je de meest oprechte momenten waar je met veel plezier naar terug kan kijken.

Carola Fotograaf Tilburg

Preview

Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen de mooie foto’s laten zien. Dit snap ik! Daarom krijgen jullie binnen 3 dagen alvast een aantal foto’s als preview.

Trouwalbum

Een lach, een traan.. Er komen veel emoties voorbij op een trouwdag. Deze emoties zorgen voor een mooie herinnering en dit leg ik graag voor jullie vast!

Een kers op de taart is natuurlijk een mooi professioneel trouwalbum. Albums zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten met oneindig verschillende opties. Hierdoor is elk album uniek en nooit hetzelfde.

Ik stuur voordat het album gedrukt wordt eerst een pdf-je met de opmaak van het album. Dit mogen jullie van voor tot achter wijzigen zodat jullie favoriete trouwfoto’s in het album staan en alles helemaal naar wens is. Op het moment dat jullie de opmaak hebben goedgekeurd gaat het album naar de drukker.

Voor meer informatie & tarieven

150815046

Kennismaken

Om mooie foto’s te kunnen maken is het belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt bij mij. Een goede klik met je trouwfotograaf is enorm belangrijk. De fotograaf is er tenslotte de hele dag bij. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf eventjes kennis te maken.

Tijdens het vrijblijvende gesprek kunnen jullie vertellen hoe de dag eruit gaat zien. Natuurlijk kunnen jullie ook vragen stellen en ik laat graag wat trouwalbums zien, zodat jullie een goed beeld hebben van een complete reportage.

Voorafgaand aan de bruiloft

Ik ben graag goed voorbereid. Daarom spreken we een maand voor de bruiloft nog een keertje af om alle details van de bruiloft door te nemen. Tijdens dit gesprek bespreken we de definitieve planning, bespreken we alle belangrijke personen en momenten en kunnen jullie speciale wensen aangeven.

Er kan flink wat tijd zitten tussen het kennismakingsgesprek en het detailgesprek. In de tussentijd mag je natuurlijk altijd contact opnemen als je vragen hebt.

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola