Carola Fotograaf Tilburg
7B4A34323
carola

Over Carola

Mijn naam is Carola en ik ben een fotograaf met een passie voor het vastleggen van mooie momenten. Met mijn camera in de hand, ga ik door het leven als een soms een tikkeltje onhandig, maar vooral enthousiaste trouw- en familiefotograaf.

Geboren en getogen in Tilburg, maar intussen verhuisd naar Udenhout. In 2010 heb ik mijn diploma als fotograaf behaald. Sindsdien ben ik fulltime aan het werk als fotograaf. Of het nu gaat om een emotionele bruiloft of een vrolijke familiefoto, ik ben altijd op zoek naar dat ene unieke beeld dat een verhaal vertelt.

Anderen omschrijven mij als lief, zorgzaam, gedreven, eigenwijs en zelfstandig.

Last but not least, ben ik iemand die graag goed voorbereid is. Als het op mijn werk aankomt, wil ik er zeker van zijn dat ik alle details heb gepland en dat ik alles heb wat ik nodig heb om de perfecte foto te maken. Een beetje organisatie helpt me om rust en balans te vinden in het dagelijks leven.

Naast mijn passie voor fotografie ben ik ook moeder van twee fantastische jongens. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om dagjes en weekendjes weg te plannen. Naar de Efteling (wij hebben een abonnement), naar Disneyland of lekker uit eten. Alles wat de jongens leuk vinden, want die twinkelende oogjes is waar je alles voor doet natuurlijk. 

10900028 10152755497664143 2568386434775018650 o2
IMG 9520 e1688396346424

Wist je dat..

..ik een enorm ochtendhumeur heb,
maar dit op zijn minst keer 2 heb doorgegeven aan mijn oudste zoontje

..ik 3x mijn haar heb gedoneerd aan stichting haarwensen. De laatste keer was de lengte zo groot dat de kapster erg nerveus was om het af te knippen

..ik in de coronatijd heb geleerd dat het vak kapster absoluut niet voor mij is weggelegd

..mijn lievelingskleur de kleur is die tussen geel en oranje in zit

..ik mijn eerste bruiloft fotografeerde in 2010 

..de tweede bruiloft die ik ooit fotografeerde gelijk een van mijn heftigste bruiloften was. De bruidegom had nog maar een paar weken te leven en er was verder geen andere fotograaf beschikbaar. Het was ik of niemand. Ik had niet veel ervaring, dus was ik erg onzeker. Gelukkig zijn de foto’s mooi geworden, maar na afloop dacht ik wel: als ik dit kan, kan ik alles!

..ik melk chocolade en drop heerlijk vind!

..ik maar 2x per jaar een taart bak voor de verjaardag van mijn kinderen, maar ze toch altijd heel goed lukken

..ik tijdens fotoshoots al veel stomme dingen heb gedaan! Zo ben ik met mijn buik op een naaktslak gaan liggen (BAH) en met mijn arm in een rode mieren nest

..het eerste wat ik heb gedaan als ondernemer was een verzekering afsluiten. Dat leek me toch wel handig

..ik een enorme aantrekkingskracht heb op dieren. Zelfs verlegen dieren zoeken mij altijd op

..je mij altijd mag wakker maken voor.. niets.. laat mij lekker slapen 🙂

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola