Foto’s in de studio

Een familiefoto, een mooie portretfoto van je kinderen of gewoon een mooie foto van jezelf… Het kan allemaal!

Ik vind het belangrijk dat je op de foto staat zoals je bent. Ik zorg ervoor dat iedereen op z’n best op de foto staat door de kleine aanwijzingen die ik geef.  In de fotostudio heb je de keuze uit verschillende achtergronden zoals o.a. wit, zwart, hout, stenen muur en nog veel meer.

Foto’s op locatie

Foto’s op locatie zorgen ervoor dat de foto’s wat losser en spontaner zijn. We gaan naar een mooie locatie die helemaal bij jullie past. Natuurlijk kan ik jullie hierin ook adviseren.

Elk seizoen leent zich voor mooie foto’s in de buitenlucht, zolang het maar droog is. Bij slecht weer wordt de afspraak kosteloos verzet.

Baby’s eerste jaar

 
Het klinkt cliché, maar ze groeien zo ontzettend snel het eerste jaar! Laat alle mijlpalen vastleggen met het speciale babypakket. Het pakket is inclusief 3 fotosessies (liggen, zitten en staan).

 

Cakesmash

Lekker kliederen in de fotostudio met een mooi taartje. We maken het extra gezellig in de studio met mooie versieringen voor de jarige job.

Newbornfoto’s

Een nieuwe baby’tje op komst? Een perfecte gelegenheid om mooie foto’s van te laten maken.

Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om de pasgeboren baby zo ontspannen mogelijk op de foto te zetten. Er is voldoende tijd voor voedingen en knuffeltjes. De sessie duurt gemiddeld 2,5 uur en de foto’s worden gemaakt in de fotostudio.

Trouwfoto’s

De bruidsreportage’s die ik maak laten jullie liefde zien en vertellen het verhaal van jullie dag tot in de details. Romantische, frisse en kleurrijke foto’s die ervoor zorgen dat je de mooiste dag van je leven keer op keer opnieuw kan beleven! 

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola