logo 1
072617010

Foto’s op locatie

Foto’s op locatie zorgen ervoor dat de foto’s wat losser en spontaner zijn. We gaan naar een mooie locatie die helemaal bij jullie past. Natuurlijk kan ik jullie hierin ook adviseren.

Elk seizoen leent zich voor mooie foto’s in de buitenlucht, zolang het maar droog is. Bij slecht weer wordt de afspraak kosteloos verzet.

MG 1754

Foto’s in de studio

Een familiefoto, een mooie portretfoto van je kinderen of gewoon een mooie foto van jezelf… Het kan allemaal!

Ik vind het belangrijk dat je op de foto staat zoals je bent. Ik zorg ervoor dat iedereen op z’n best op de foto staat door de kleine aanwijzingen die ik geef.  In de fotostudio heb je de keuze uit verschillende achtergronden zoals o.a. wit, zwart, hout, stenen muur en nog veel meer.

00024

Trouwfoto’s

De bruidsreportage’s die ik maak laten jullie liefde zien en vertellen het verhaal van jullie dag tot in de details. Romantische, frisse en kleurrijke foto’s die ervoor zorgen dat je de mooiste dag van je leven keer op keer opnieuw kan beleven! 

MG 0157 1

Baby’s eerste jaar

Het klinkt cliché, maar ze groeien zo ontzettend snel het eerste jaar! Laat alle mijlpalen vastleggen met het speciale babypakket. Het pakket is inclusief 3 fotosessies (liggen, zitten en staan).

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola