Meer foto's bekijken

Nieuwsgierig naar meer foto’s die zijn gemaakt in de studio?

Foto’s in de studio

Als fotograaf hecht ik veel waarde aan het vastleggen van ontspannen en natuurlijke momenten, zonder onnodige poespas of geforceerde poses. Ik geloof dat echte schoonheid schuilt in de eenvoud en dat mensen het mooist zijn wanneer ze zichzelf kunnen zijn.

Mijn fotostudio is geschikt voor groepen tot maximaal 12 personen (meer personen in overleg). Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werk ik alleen op afspraak. Het is mogelijk om afspraken te plannen op elke dag van de week, zelfs op zondag.

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Tilburg die jouw gezin/familie op een ontspannen manier kan vastleggen? Neem dan contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen in mijn fotostudio.

Tarieven

Ik neem graag alle tijd om tot het beste resultaat te komen. Wil je een mooie foto voor aan de muur? Ik adviseer je graag. Aan het eind van de fotosessie plannen we een nieuwe afspraak in. Ik ga met jullie foto’s aan de slag, zodat jullie tijdens de kies-afspraak de beste opties te zien krijgen aansluitend bij jullie wensen.

Basis €99

Inclusief:
1 uur fotografie in de studio
maximaal 12 personen (meer in overleg)

Exclusief:
digitale foto’s
fotoproducten (klik hier voor tarieven)

Digitaal €189

Inclusief:
1 uur fotografie in de studio 
5 digitale foto’s (extra digitale foto’s zijn te bestellen voor €12,50 per stuk)
maximaal 12 personen (meer in overleg)

Exclusief:
fotoproducten (klik hier voor tarieven)

Afspraak maken

Algemene voorwaarden

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola