fotostudio tilburg

Fotoshoot in de studio

Ik neem graag alle tijd om tot het beste resultaat te komen. Wil je een mooie foto voor aan de muur? Ik adviseer je graag. Aan het eind van de fotosessie plannen we een nieuwe afspraak in. Ik ga met jullie foto’s aan de slag, zodat jullie tijdens de kies-afspraak de beste opties te zien krijgen aansluitend bij jullie wensen.

Fotoshoot op locatie

Leg je persoonlijkheid in de foto door het kiezen van een fotoshoot op locatie. Bij slecht weer wordt de fotoshoot kosteloos verzet in overleg met de fotograaf. Kies voor een mooi bos, strand of parkje! Ook is het leuk om een familiefoto op locatie te laten maken. Een keertje wat anders!

fotograaf tilburg

Babyfoto's en kinderfoto's

In de fotostudio zijn verschillende accessoires aanwezig om de foto’s zo leuk mogelijk te maken, maar een mooi portret met een witte achtergrond behoord ook tot de mogelijkheden. Leuke momenten om te laten fotografen zijn: een baby van 5/6 maanden, 7/8 maanden, 1 jaar, 2 jaar etc.

fotograaf tilburg

Zwangerschapsfoto's

Zwangerschapsfoto’s zorgen voor een belangrijke herinnering aan een mooie periode in je leven. Je kan kiezen voor bolle buik foto’s in de studio of op locatie. Het beste kan je je zwangere buik laten fotograferen tussen de 33 en 37 weken. Voor een zwangerschapssessie gelden dezelfde prijzen als voor een gewone fotosessie.

fotograaf tilburg

Newborn

Laat je kersverse baby vastleggen nu het allemaal nog zo klein en teder is. Kleine vingertjes en teentjes worden snel groot. De foto’s die gemaakt worden zijn perfect te gebruiken voor een geboortekaartje.

De foto’s worden gemaakt tussen de 5e en 10e dag na de geboorte. Reserveer alvast tijdens de zwangerschap om zeker te zijn van een plekje. Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om de newborn zo ontspannen mogelijk op de foto te zetten. De shoot kan al snel oplopen tot 2 à 2,5 uur.

Cakesmash

Iedereen heeft ze wel, die foto’s van je 1e verjaardag dat je gezicht helemaal vol zit met taart. Hoe leuk is het om dit professioneel te laten doen in een fotostudio? De foto’s zijn leuk om de verjaardag te vieren, maar zijn ook erg leuk om te gebruiken op de uitnodiging voor je verjaardag.  Ook is het mogelijk om de uitnodigingen te laten ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

fotograaf tilburg

Cadeaubon

Je kan ook een fotoshoot cadeau geven! Bij Carola Spijkers fotografie kan je cadeaubonnen kopen voor een complete fotoshoot, maar ook voor ieder gewenst bedrag.

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola