Fotograaf Biezenmortel – Carola Spijkers Fotografie

Fotograaf Carola Spijkers
Adres fotostudio:
Leharstraat 78
5011 KD Tilburg-Noord

Maar 14 minuten rijden met de auto vanaf Biezenmortel!

De fotostudio is gevestigd in hetzelfde gebouw als Rijschool Spijkers & Budosportwinkel

Let op! Enkel geopend op afspraak.
De fotograaf is regelmatig op locatie, dus maak een afspraak en voorkom dat je voor een gesloten deur staat.

Fotoshoot

Een fotoshoot samen met je vriend, samen met de hele familie, een fotoshoot alleen voor jezelf, een fotoshoot van je baby of kind(eren).. Het kan allemaal! Carola Spijkers is al enkele jaren gevestigd fotograaf in Tilburg. Ze zorgt ervoor dat iedereen op z’n best op de foto staat. Maak een afspraak en kom langs voor professionele foto’s. De fotostudio biedt plaats voor 10 personen (meer in overleg) en is voorzien van vele attributen om de fotoshoot zo origineel mogelijk te maken. Er is een kleedkamer aanwezig, dus je kan ook verschillende setjes kleding meenemen. Tijdens de fotoshoot verschijnen de foto’s direct op beeldscherm, dus je ziet meteen het resultaat! Ook is het mogelijk om een reportage te laten maken op een locatie naar keuze. Overleg met de fotograaf of jouw locatie geschikt is.

kinderfotograaf biezenmortel

Trouwreportage

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf die toch betaalbaar is? Stop dan met zoeken! Carola maakt geen standaard trouwfoto’s. De bruidsreportage’s die Carola maakt stralen liefde uit en vertellen het verhaal van jullie dag tot in de details. Spontane, frisse foto’s waar je blij van wordt! Maak een afspraak, kom langs in de fotostudio en kom gezellig kletsen en trouwalbums bekijken.

fotograaftrouwen

 

Kinderfeest en vrijgezellenfeest

Een origineel fotofeest! Beleef hoe het is om fotomodel te zijn voor 1 dag. Het fotofeestje is inclusief hapjes en drankjes. Ook is het mogelijk om je door een echte visagiste te laten opmaken! Feestjes zijn inclusief 2 foto’s voor iedere deelnemer. Je kan de foto’s gelijk na afloop mee naar huis nemen. Ook is het mogelijk om de gemaakte foto’s bij te bestellen.
fotoshoot feest fotofeest tilburg

 

Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola