Algemene voorwaarden

Algemeen

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden. De fotografe kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. De fotografe behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.

Tijdens de fotosessie

Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera zonder overleg. Carola Spijkers Fotografie is ten allen tijden gerechtigd de dienstverlening te stoppen als er sprake is van respectloos gedrag of agressie.

Betaling

De klant mag bij het plaatsen van de bestelling de betaling voldoen. De klant ontvangt de foto’s nadat de fotografe de betaling heeft ontvangen.

Annuleren

In geval van slecht weer mag de fotoshoot worden verplaatst in overleg met de fotografe. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten. Bij annulering zonder geldige reden (wordt beoordeeld door de fotografe) vanuit de klant kunnen er kosten in rekening worden gebracht; 30% van de opnamekosten bij annulering 14 dagen vooraf aan de reportage, 50% bij 7 dagen en 75% bij 48 uur.

Klachten

Bij klachten over de geleverde producten kan er binnen 7 dagen contact met de fotografe worden opgenomen en wordt er gekeken naar een passende oplossing. Als je niet tevreden bent over hoe de foto’s gemaakt worden (bijvoorbeeld de achtergrond keuze) geef dit dan tijdens de fotosessie aan. Achteraf kan hier niets meer aan veranderd worden. Er kan geen beroep worden gedaan op klachten voor de uitkomst van fotoafdrukken of andere producten als de klant deze elders heeft laten maken.

Gebruik foto’s

Carola Spijkers Fotografie zal foto’s nooit zonder toestemming aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. De fotografe blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet. Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan. Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciele) bedrijven zonder toestemming.

Privacy

Bij boeking ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring. Klik hier voor de privacyverklaring.


Open WhatsApp
Hoi!
Leuk dat je mijn website bezoekt. Heb je vragen? Laat dit vooral even weten.
Groetjes Carola